Laura

L


Mijn naam is Laura en ik ben een allround kapster. Ik heb al ruim 12 jaar ervaring in het kappersvak en heb in die jaren verschillende opleidingen en cursussen succesvol afgerond. Nog steeds voer ik het kappersvak met veel passie uit. Zowel het mooi maken van het haar en de creativiteit van het vak zorgt ervoor dat ik het vak met liefde uitvoer.

Na 12 jaar veel ervaring te hebben opgedaan bij een andere salon, ben ik begonnen aan mijn droom, namelijk het starten van mijn prachtige salon. December 2015 was het zover en opende ik mijn eigen salon. Anderen mooier maken en meer zelfvertrouwen geven, is wat ik het liefste doe. Iedereen die Kapsalon SstijlL verlaat, is dan ook tevreden.

In mijn stoel wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en een kapsel gecreƫerd dat echt bij je past. Ik weet alles van de laatste haartrends en technieken, zodat ik jou kan voorzien van goed en eerlijk advies. Door altijd net een beetje meer te geven, probeer ik van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken. Dit wordt opgemerkt door mijn klanten! Ik wil blijven groeien in het vak en mijn horizon verbreden met nog meer cursussen en opleidingen. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding voor bruidsmake-up.

Zoek je een vertrouwde plek waar je met een goed gevoel in de kappersstoel kunt zitten? Maak dan een afspraak door te bellen naar 036 5313878 of stuur een e-mail naar info@sstijll.nl.